HSH på Online Educa-seminar i Berlin

Det årlige E-læringsseminaret Online Educa samlet i år over to tusen deltakere fra hundre land.  HSH var også i år representert. De seks deltakerne fra HSH, lærte mer om gruppebasert læring, Big Data, MOOC (Massive Open Online Courses), filming og andre spennende temaer.

onlinee
F.v.: May Kristin Valen, Marianne Kambe, Martin Risvold, Siv Anita Knudsen, Christian Brekke og Bente Kvilhaugsvik.

– Dette var en veldig god konferanse. Jeg synes det var flott at AHF-representanter kunne reise sammen med noen fra IT-avdelingen, sier Bente Kvilhaugsvik, som hadde med seg Siv Anita Knudsen, Marianne Kambe og May Kristin Valen til Berlin. Christian Brekke og Martin Risvold representerte gruppa Kampusbasert e-læring.
– Vi hadde også et hyggelig møte og samtaler med flere fra Universitetet i Stavanger. Deriblant e-læringsavdelingen NettOp og avdeling for helsefag, for å bli bedre kjent og utveksle erfaringer, sier Martin Risvold som skryter av engasjementer til de som reiste.

Det var også rikelig tid til å prate med andre, knytte til seg kontakter og besøke ulike utstillere i det store messeområdet. Neste års konferanse går også av stabelen på samme tid i den hyggelige tyske hovedstaden, som preges av historiske steder, kulturarrangementer og hyggelig julemarkeder.