Mange muligheter med egen streaming- og medieserver

HSH benytter Wowzas streamingløsning i forbindelse med Echo360 og vårt Helix meidiebibliotek. Dette gir mange nye muligheter. Organisasjonen kan tilby videoklipp, forelesningsopptak, intervjuer, lab-øvelser, kurssett, filming av arrangmenter, seminarer, konserter, opptak fra turer i skog og mark (Naturfag), studentturer mm.

For å unngå utfordringer med reklame, eierskap osv. som man får ved å laste opp videoene på Youtube og tilsvarende nettsider, bør man ha en egen løsning som man kan drifte og overvåke 24/7 og tilpasse organisasjonen (logoer, innlogging osv.).

Avspilling av videoene fungerer på alle typer platformer (PC, Mac, Android mm) og brukeren slipper streve med å finne rett program, overføre/laste ned store filer og ha kraftig nok mobil. Alt skjer fra en kraftig mediaserver. Se denne interessante videoen fra universitet i Maine om tjenester de tilbyr og hvordan løsningen bidrar til å effektivt spre kunnskap til studenter og ansatte.

http://www.wowza.com/customers/education?_ga=1.21953467.1612590137.1436946035